søndag 29. juli 2012

Sommer 2012, del 2 - ganske langt mot nord

Siden sommerferie "hjem" til nord også er en tur som stadig gjentar seg, så kan man jo kalle dette også en gammel favoritt. En riktig gammel en. Her er det fullt av gamle minner, som for alltid vil farge alle nye opplevelser her. Rart det der, med barndommens gater, det er som om opplevelser veksler mellom fortid og nåtid når man rusler hagelangs...

Det vakreste her er Stream Island, hvor det alltid er sommer og sol, og gode minner!


Her er fesken blodfersk og fargerik

og frukten er frisk og fargerik

Og her skinner sola om kapp med Sankthansbålet
Og som alle søte unge jenter, så fant Sofie en ferieflørt, sorte lille Barak. Eller han fant henne, og fant henne uimotståelig. Hun var (skrekkblandet) frydefull over å bli funnet, men lekte bare med hans følelser. Når hun våget seg fram fra tryggheten mellom matmors føtter...da tok ferieflørten helt av, og de løp og de løp og de løp i midtsommernatten, Sofie foran og Barak og storebror etter. Skulle tro det var løpetid, for hun ble så heit at hun måtte avkjøle seg i dammer og myrhull.


Selv nøt jeg ramsalte sommer dager med familien. Fikk til og med snikfotografert den kamerasky fotograf/filmstudenten, og den skjønneste havfrue i jeans. (Dette havner på veggen i stua mi, unger! <3)
Ingeniøren og journaliften fanget og saltet undervannsfisk til oss, makan til god uer skal man lete lenge etter.
De to gubbene kan faktisk være kjekke å ha, de bruker fritiden til å skaffe mat på bordet.


Det ga oss andre feriefolk fritid til å rusle på stranden og leke med gummihansker og sånt

 
"en rosa gummihanskes død"
"hvorfor hunder lukter som hunder gjør.."4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Litt av en monsterfisk he he. Ser ikke bra ut, men smaker godt :) Koselig med sommer, hadde kun blitt bedre om vi hadde hatt litt mer sol :)

   Slett
  2. til å være så stygg så er den nå ganske fin, bare se den fine fargen!
   Sommeren ja, det gjelder å gripe soldagene vi får og gjøre en sommer ut av det. Om ti år husker vi bare de fine dagene. :o)

   Slett