onsdag 9. februar 2011

VGs politisk korrekte Mobbeløfte


Ok, jeg er også så politisk korrekt at jeg bryter mine prinsipper om å ALDRI si ja til noen slags facebook-applikasjon, for noe så edelt som et løfte om å ikke mobbe.

Og mene det.

For jeg skjønner den edle hensikten, jeg gjør det. Mobbing er en utbredt uting som mobberne ikke skjønner konsekvensene av og som ofrene kan få varige mén av.

Jeg har selv noen grå prikker i puppene etter en skolekamerats mobbing. Han kvesset blyfanten sin og stakk meg i de alt mer synlige tuttene mine, fordi de pekte nese av han. Ellernoesånt. Jeg tror det er derfor de ikke peker lengre, over årene har luften piplet ut gjennom hullene han stakk i dem, til de nå ligner vrengte polvotter... Akk.

D, det er din skyld at jeg har hengepupper!

Så jeg kan personlig underskrive på at mobbeoffer kan få varige mén!
 
Hvis de er ekte ofre. Jeg har sett mobbekortet bli dratt fram på diverse sosiale nettsteder som en hersketeknikk som er nesten umulig å argumentere mot, uten å selv bli stemplet som mobber.
And I don't like it, det er et misbruk av mobbekortet som igjen går utover ekte mobbeoffer fordi de ikke blir tatt alvorlig. Du vet, hvis mange nok roper ulv om enhver løse hund, så vil ingen legge merke til den virkelige ulven som sniker seg inn.

"jeg er sjåkkert"
Mullaløftet = mullamobbing...
kan ikke si annet enn LOLSelv er jeg er så upolitisk (u?)korrekt at jeg forbeholder meg retten til å mobbe pedofile, mordere, selvhøytidelige, kvasipolitikere, sofasportsidioter, badeburka og skjeggete terrorister, hvis jeg vil.

Og folk som er så idiot at hvis jeg MÅ si noe om dem så kan det bare komme ut som mobbing. Eller bitching. Bu-føkking-hu og cry me a river.

Men siden jeg er anti samfunnsdebattering på u-informert synse-nivå, og er for kozemozete til å være slem med noen som er mindre enn meg, så mobber jeg heller meg selv. Og styrer unna de førstnevnte, for sånne blir jeg bare sliten i nervene av.

vitaminfordeling i plastbokser
Den rosa gryntegrisen Sofie IKKE fikk
For det er ingen jeg elsker å mobbe så mye som meg selv, og DET nekter jeg iallefall å slutte med! Da får jeg i det minste LITT oppmerksomhet fra meg selv i alle fall.

Så derfor mobber jeg alle mine herlige tilkortkommenheter og sære vaner. Som at jeg fordeler dagsdoser av alle mine vitaminer i små plastbokser som en gang inneholdt plasthansker i hårfargings-kit. Eller at jeg skjemmer bort vofselofsen min med så mye leker at det ser ut som om det bor et menneskebarn her.

Men framsnakking av andre liker jeg. Så jeg vil benytter anledningen til å framsnakke en hyggelig bekjent på et nettsted jeg frekventerer. Jeg etterlyste dundregodiset Extra Delight med karamell og sjokolade i forumet, for jeg finner det ikke lengre hos mine faste næringsmiddel-leverandører. Og tror du ikke damen uoppfordret gikk innom sin storhandel kun for å kjøpe og sende en nødpakke til meg, helt fra vestlandet.
Jeg må faktisk si på ekte Facebook-vis: SNILL DU, Elis!
én eske = 58 kalorusker

4 kommentarer:

 1. Den damen som sendte deg nødprovianten, er morsom, herlig,pen,omsorgsfull, snill osv.....:)
  Dine blogger er som vanlig like fornøyelige å lese...Kos deg med provianten..* PS.håper jeg kan smake på en drops på neste treff :) bare EN..ikke hele esken..He he.*

  SvarSlett
 2. ja ikke sant, hun er "all that & a packet of crisps" :o)

  Jeg skal da ta med en smaksprøve til deg, Anka, forberde deg på å få en ny godisdille! ;o)

  SvarSlett
 3. Hvis jeg ikke husker feil * er jo blitt gammel * så har jeg smakt den før og ble mektig imponert over smaken....Jeg elsker karameller og sjokolade :-) Farlig godteri, blir ofte utskiftninger av plomber...men tannlegen skal jo også tjene penger.

  SvarSlett
 4. jammen, det er jo sukkerfritt og godt for tennene, det er jo derfor jeg kaller det dundregodis! :o)

  SvarSlett