lørdag 8. januar 2011

Do you want the good news or the bad news first?

for lite stekt...
for MYE stekt. Føkk!


Med gårdagens pannekake-bacon-ertesuppe tungt hvilende i min kropp og sjel, så er ikke de to sistnevnte i høygir. Så i dag satt jeg nesten ferdig butikkturpåkledd og vegetert foran tv/pc i en time (ok, to), før avgjørelsen falt; NEH, jeg gidder faktisk ikke gå på butikken for å kjøpe mitt siste potetgull. 

The good news: jeg er ikke så snopdesp at jeg kommer til å spise potetgull hele helgen, på tross av at jeg fra uken nedlegger veto mot sånt ved å starte på Roedekurs. Kanskje.

The bad news: jeg er så fette lat at jeg gidder ikke gå på butikken for å kjøpe potetgull,  på tross av at jeg fra uken nedlegger veto mot sånt ved å starte på Roedekurs. Kanskje...

Strengt tatt har vel ikke denne newsen noen interesseverdi for andre enn meg selv. Og kanskje en og annen tjukkas vil nikke gjenkjennende til den dundrepsykologiske problemstilling.

Oh, well... one shoe is off, again.
seletøy for sibirsk snøhund

Men så! Mer good news/bad news! Hvorfor gi meg når jeg først er i gang!
I går kjøpte jeg seletøy til Sofie for å bruke til sparkturene våre, sånn at hun ikke skal sakte kvele seg selv når hun forsøker å trekke daukjøttet på meier som peser bak henne.

Good news: jeg tok på meg andre skoen igjen og gikk ut alikavel, for Sofie ba så pent om en sparktur for å teste det nye seletøyet. Ja, jeg forstår og snakker hundsk.

Bad news: været har vært så nær mildt at det harde snedekket er for råttent for en tresiffra-kilos nordlending på spark, så jeg skar igjennom så jeg holdt på å stupe over hele doningen og brekke noe mer! No kidding!

"Ikke gå fra meg. drit i å ta bilde!"
"nngh, nnngh! Følge etter matmor!""Tally Ho, off we go!""Se opp for kumlokk!"
 

Og så da, når vi kom hjem og jeg var svett og selvtilfreds, så var jeg sulten på middag. NÅ!

Good news: jeg hadde glemt at jeg kjøpte en bakke ferdig bacalao før jul, og den dukket opp innerst i kjøleskapet etter en halvtimes utgraving for å lete etter noe lettvint middagsmat til en, fordi jeg fortjener det.

Bad news: den smakte ikke så godt, så det ble ostesmørbrød i sandwichgrillen steden...
Heeey, bacalao jo!
a sandwich a day keeps the bikini away...


Det minner meg på! Etter seletøyinnkjøpet gikk jeg innom en matbutikk, for å kjøpe noe spiselig. Vurderte å kjøpe potetgull der, men dama i kassa, som var like ved stedets snacks-shangri-la, ga meg så vitende blikk at jeg snudde og kjøpte tomater i steden. Anyhow, da jeg snuste forbi den fristende deli-avdelingen falt mitt blikk på dette: kald og gammel potetmos til tredve kroner for 400gram? Er det antikvitetspris siden den er halvannenukesgammel? (klikk på bilde og se produksjonsdato)
Kjøper folk faktisk dette?? Makan...
Ultradyr antikk potetmos
Potetgull-Shangri La

Å ja, og så drømte jeg årets første vårdrøm i natt! Jeg gikk gjennom en vei som var overgrodd av rosablomstrende trær - store duftende blomster. Og så våknet jeg av at jeg lo lykkelig, überdeilig måte å våkne på!

Forresten pleide jeg visst å le mye i søvne da jeg var lita, noe moj syns var skummelt. I wonder why... "oh no, I have a happy child!" ...liksom?

5 kommentarer:

 1. Good news: e ÆLSKA bloggen din!
  Bad news: no e e avhengig - så no kan du ikje slutt å skriv ;)
  P.S. førstår MEGET godt den problemstillinga du beskreiv....og bildan av lille Sofia e bære heilt herrrrlig! Klart du snakka hunsk!

  SvarSlett
 2. Sofia = Sofie, bare skrevet vanvittig fort!

  SvarSlett
 3. Tuuusen takk, søte Kari-Ann! Du veit nu jammen å rose både hemnings- og skamløst!
  Jeg skal med glede fore den avhengigheten din, call me your word-pusher... :o)

  SvarSlett
 4. Nei men hva skuet mitt øye...? En lilla sandwichgrill! Me like! :-D
  Min gamle grill vandret heden for en stund siden, tror den ble litt fornærmet fordi mine fingre ikke klarte å holde på den så den deiset i gulvet...enn å være så nærtagende da, kan du skjønne det...? Men nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul! Kusine lillas egen lille lilla smørbrødgrill! :-)

  SvarSlett
 5. Ja de hadde desverre ikke ROSA grill, så jeg måtte ta den lilla. Men den står godt til min rosa smootieblender, så man har da litt stil... ;o)

  SvarSlett