søndag 16. januar 2011

SPIIIS!

Det sa Roederepresentanten at vi bare kunne forestille oss; at hun satt på nakken vår og skreik i øret vårt; "SPIIIS!"

For det er veeeldig viktig å spise ofte og jevnlig. Og vi kom nemlig til å kjenne at det var uvanlig mye mat, og vi kom til å tenke at vi hadde aldri spist så mye og så ofte før. Og vi kom til å slite med å få i oss alt.

Riiight! Jeg er feit fordi jeg tidligere har spist som en spurv...

Goddag, mitt navn er Pinky, og jeg kan ete en hel grandis med ekstra ost - alene!
Neida...

Men jeg sliter ikke akkurat med å få i meg "all" maten heller... Savner noe søtt etter middagen, men har funnet ut at kokoste med masse suketter i sammen med et av julens røde epler, er både veldig veldig veldig godt, og en himmelsk erstatning for Walter.

Makan, det skulle jeg visst for 10 kilo siden!
Ok, for 20 kilo siden...

*sukk*

Ok det var da fært da! For 30 kilo siden! Men nå innrømmer jeg ikke mer altså, noen hemmeligheter skal jo en dame ha, og dette vil jeg ikke snakke om!


Seee så søt en kosepus som har krøpet under det lune pleddet!

*distraherer med søtt bilde, og sniker seg bort fra emnet*
Jeg har blitt grepet av inspirasjon og har ryddet Roede-metodisk i skuffer og skap.
Jeg har brutalt kastet/gitt bort/ fjernlagret godis og godismat.
Og erstattet det med et par solide sunne handleturer, som den i går da Murphy var så ekkel med meg og velta hele bloggen jeg egentlig tenkte å skrive...

Og jeg oppdager slike praktfulle ting som at taco med grov tortilla, kyllingkjøttdeig og mager kesam, smaker akkurat like godt som tacoskjell, kukjøttdeig, og rømme.

Jeg savnet ikke osten engang - det skal ikke være mulig for en cheesoman!

Og jeg var lykkelig stappmett i flere timer etterpå - min indre dundre var strålende fornøyd og danset happydance mens jeg lagde kabaret til søndagslunsjen. Som er en genial måte å få i seg grønnsaker på.

Roede-menyen er ikke like deprimerende nazi som Grete roede-dietten var da jei var ung! Eller det fordi jeg er en gammel dame blitt, og har fått voksnere smaksløker...?

4 kommentarer:

 1. Du e verkelig flink og e beundra ikje minst den kastinga di og fylling avskapan mæ sunn mat`inga di! FLINK! E e heilt sekker på at GR opplegget e MYTJE beire no - og da faktum at datra ha sætt sett præg på heile greian ha jort da sånn at da kan jænnomføres av oss vanlie dødelie! Keep on keeping on may frend <3

  SvarSlett
 2. takk, Kari-Ann, du er så innmari flink til å roseskryte opp i skyene! *:D

  Ja opplegget er slett ikke ille, faren er jo at man blir for fokusert og opphengt i kaloritelling og få fnatt og gå berserk i FRImerkesamlingen! :p
  Keep on keeping on U2, girlfriend. :o)

  SvarSlett
 3. HÆRLIG INNLEGG:):) Jeg kursleder selv i Grete roede. og kjente meg veldig igjen min iver etter å få deltagere til å spise:)Jeg ser du har kommet godt i gang. Rydding er absolutt en god start. Jeg gikk selv ned 40 kg via roedemetoden i 2009 og ble årets internett slanker og nå vært kursleder siden 2010. Skrev egen blogg om dette som du finner på www.tirben.blogspot.com Jeg må hetftet deg inn som inspirerende blogg på den siden:) LYKKE TIL VIDERE. HEIER PÅ DEG:)

  SvarSlett
 4. å hei og tusen takk, så hyggelig da!
  Nå MÅ jeg jo klare dette, ellers blir jeg jo uinnspirerende! :D
  Jeg skal snoke meg inn på bloggen din, regner med å finne gode tips der siden du vet hva du snakker om. Og lykke til videre med deg også, det er aldri helt over, er det vel... :o)

  SvarSlett