mandag 3. desember 2012

Luke 3 - blåmandag


Ja kan det bli annet enn blåmandag når man må stå opp i otta for å sette seg på legens venterom i håp om audiens?

Et legekontor tar seg ikke bare av en endeløs rekke av mer eller mindre, og veldig syke, betalende gjester. Men kan faktisk bli syk selv. Og derfor har de ligget med hodet under dyna og ikke klart å svare i telefonen. 

Stakkars kontoret... En times ringesignal tok det før en stotrende vikar foreslo at jeg bare måtte komme og sette meg og håpe på et innsmett. 

Vel, da pakker man bok og matpakke i veska, sammen med munnbind og desinfiseringsgel, og belager seg på en dag på venterommet som byr på trrresmak i rrræven, og en voksende irritasjon etter som de heldige smittebombene med timeavtale bare går og går og kommer seg gjennom døra. Jeg skulle jo bare ha ny sykemelding... 

Ja og så benyttet jeg anledningen til en sprøyte med knallrosa B-energi. Og når den kicker inn, da skal jeg kaste meg over disse to som har fått sentral plass i stua (har kasta ut såffan!), siden trimrommet i kjelleren lar vente på seg.
Denne gangen skal jeg ikke bruke dem til å tørke klær på, eller henge poser og sekker og yttertøy på - jeg skal bruke dem!

Men jeg lurer litt på om jeg skal julepynte dem med granbarguril... granbarlysslynge? Tenk så stemningsfullt det kan bli, tror jeg må ta meg en tur på Claes Olson i morgen!
*dam di dam di dei, pynte til jul*

<3

16 kommentarer:

 1. Kreative du :) Du får nok ingen bjelleklang som varsler at det råsa fludiumet kicker inn dessverre, det skjer bare ikke så mye som man skulle forvente, men PRØV ikke å sluntre unna den shotten der.--- da kan jeg love deg at du merker det!
  Har forresten også satt min ellipsetreningsting i stuen, og har faktisk ikke annet enn treningsskoene stående på den, og det er ny rekord! Hei hå! Lukka te og tvi tvi, syns du e flink 21 daga før jul :)

  SvarSlett
  Svar
  1. HVA? Mener du at jeg sitter her og gjesper og venter forgjeves på energikick??! *skuffet*
   Ja da får jeg vel bare "fake it till I make it", så kommer vel energien etter hvert. Og neste er allerede plottet inn i kalenderen. :o)

   Du har vel føttene i de skoene av og til, eller står de oppå elipsetingen alene? ;p

   Slett
  2. Føtn e i skoen av og tel, mest av men også faktisk en del meir tel enn e hadd trudd!

   Slett
  3. good for you! Håper jeg klarer hyppige "tel" jeg også. Tror kunsten er å ikke vente på inspirasjon og lyst, men å legge en plan og holde seg til den. :o)

   Slett
 2. Håper du slapp å vente for lenge hos legen før du fikk audiens... Slitsomt å sitte syk på et legekontor...faktisk så er det veldig slitsomt :) Har elipsemaskina og spinningsykkelen i stua jeg å, men trenger nok mer enn B12 for å ta dem i bruk :P Syns ikke jeg merker noen forskjell når jeg får den injeksjonen heller jeg, men ville nok kanksje merke det om jeg ikke tar den :P
  Granbarlys på treningsapparatene...hmmm kanksje en blir en reser på trening i jula da? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. jada, det gikk egentlig ganske greit, fikk ikke lest så mange kapitler... :o)
   Nei den energien kommer visst ikke flytende på ei fjøl, vi må vel bestige våre stue"møbler" og tråkke oss til den selv. Og med julelys på apparatene og julekongen på tv som inspirasjon, så kan vi vel finne formen selv i denne søte førjulstid?! :o)

   Slett
 3. Tenker de blir fine med julelys. :-)

  Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor ikke flere tar med seg en bok på legekontoret. Folk bare GLANER på meg der jeg sitter og leser i boka mi. Mest fornuftige man kan gjøre, spør du meg. :-) Krimbok seff.

  SvarSlett
  Svar
  1. ja ikke sant?! Selv metallmonstre fortjener litt forskjønnende pynt. :o)

   Joda, folk glaner. Men jeg tenker de sitter å angrer på at ikke de også tok med seg eget lesestoff, i steden for de bakterieinfiserte magasinene som har ligget der siden påske. ;p

   Slett
 4. Ikke så artig å sitte å vente på et legekontor nei:( Huff di dærre apparatan er kjedlig å holde på med,har sånn sykkel på et soverom som jeg må begjynne med igjen om ei stund.Gruer meg:( Viktig med polstring i baken å god rask musikk(høyt)så går det no lettere.Synd du mått hiv ut soffan,den e no go å ha.Begynn no itje før hardt på di derre dingsan,å dæ går an å pynt mæ granbarlysslynge:)Stilig

  SvarSlett
  Svar
  1. La meg gjette; på den sykkelen som står på et soverom, henger det også klær? :o)
   Musikk eller tv må til ja, bare eget åndedrett er bare slitsomt!
   Polstring har jeg dog innebygd, enn så lenge i alle fall... :p

   Jeg har heldigvis en sofa til, og jeg kommer nok til å se tv mer fra den enn fra et av apparatene, mistenker jeg. ;D

   Slett
 5. Nei faktisk ikke,men e må brøyt meg vei får å komme meg på den,så no veit du koss e har dæ:) Nøttæ itje mæ innebygd polstring,ætte 10min holdt e på å dau første gangen e va på en sånn,så dæ va strake veien te sportsbutikken å kjøp sykkelbuksæ å gelesete:-O,måtte bruke begge deler e,å e har då ITJE den minste rævæ:)Bra du har fleiræ soffaer,blei litt bekjymræ:o

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg er sjokkert! Not! Tipper de fleste har et soverom de må brøyte seg vei for å komme seg innerst i. Ikke et bruksvennlig sted for en trimsykkel, den er dømt til å stå i ro! ;p
   Har faktisk et gelesete etter min korte spinningkarriære, jeg får ha det i beredskap.. :o)

   Slett
  2. Har faktisk to soverom så e sånn,dæ andre e værre,så når e får overnattingsgjester,e dæ et heilt stræv mæ å få ryddæ golv å sænger,å då må sykkelen ut i gangen.Et trimrom hadde vært supert,mæ spinningsykkel(ønskedrøm),den e morsommere:))

   Slett
  3. Ja sånn er det, har man ekstrarom som bare er i bruk når man får overnattingsgjester, så har de en tendens til å fylles med ting man rydder bort fra mer brukte deler av boligen. :o)

   Ja, spinningsykkel er mye bedre enn ergometersykkel, på den kan man også stå. Du får ønske deg en hos julenissen. ;o)

   Slett
 6. Har hverken sykkel eller ellipsemaskin, men soverommene flyter over av andre ting....:-)
  Så flott bilde du har på veggen ! Snu maskinen, så kan du sitte å se på bildet mens du går/sykler ...

  SvarSlett
  Svar
  1. av de to er elipsemaskinen favoritten, den trener mer av kroppen, og kondisen, på kortere tid. :o)

   Ja ikke sant det er et nydelig bilde, men det er for "rolig" til å inspirere til trening, hehe.

   Slett