fredag 7. desember 2012

Luke 7 - julegaver i lange baner

Julegaver, den juletradisjonen som er selveste julen for de fleste små, og julens mareritt for de fleste store. Hva ønsker folk seg og hva har man råd til...

Må innrømme at jeg er glad i julegaver, både å gi og få. De bringer med seg litt av spenningen og fryden fra den gang da jeg var yngste barnet i en familiejul. Men for en eneboer hvis umiddelbare familie består av en hund og en katt, og resten av slekta feirer på andre kanter og utenfor nisselandet vår, så er det ikke mange pakker å klemme på under plasttreet. Og halvparten av dem vet jeg allerede hva er, siden hunden og katten ikke kan kjøpe og pakke inn julegaver til meg selv. Men gavmilde er de, dyra mine, det skal de ha.

På favorittbutikken min, Havaristen i Enebakk kan man finne mange finfine julegaver til en rimelig penge, og der finnes noe for en hver smak, enten den smaken er god eller dårlig. Lokalet er fullt av ting og tang som er både billige og veldig kjekt å ha, så der ble jeg ferdig med julegavehandelen.
Til alle mine yngre venninner - rosa verktøysett for jenter.
Det burde alle selvstendige jenter ha på kistebunnen.
og til mine eldre venninner kjøpte jeg nydelige bøtter.
Kjøpte faktisk også delfinbøtter til mannfolkene,
så kanskje de gidder å vaske gulvene oftere...
Det er lov å håpe!
Nei, kødda. Kanskje... Den som lever på julaften får se
hva Pinky har pakket inn i Havaristjulepapir til 1 krone meteren...
Har pakken form som en bøtte, så er det nok en bøtte.


Men - hvor mye man enn blakker seg på julegaver, så er det alltid rom for å by noen som har mindre i pengepungen på et godt måltid. Det er bare å droppe den vassne kaffen og mukpølsa i shoppepausen på Narvesen...
Send en sms  med teksten "GLEDE" til  2490 og gi 80kr til to middager
Eller bestill GAVELAPPER <---her (klikk på link)


x

4 kommentarer:

 1. Tok oppfordringa di å sendte GLEDE til 2490 å håper noen får et godt måltid.Hadde aldri gjort det hadde ikke du lagt det på bloggen din,så nå føler jeg meg litt glad:))

  SvarSlett
  Svar
  1. å så glad jeg blir!
   Og så glad noen du ikke kjenner kommer til å bli! :o)

   Slett
 2. Du har så rett Pinky! Det å stoppe opp litt og tenke seg litt om i denne julestria. 80,- er vel noe vi ikke merker fra eller til egentlig og det gir altså 2 middager fra Kirkens bymisjon til mennesker på skråplanet. Tok også din oppfordring og sendte sms.
  Til julegaveønsker så har jeg vel ikke den lengste lista og det sier vel bare at en har det en trenger... Ellers så blir jeg veldig glad for alt jeg får, men jeg må si at den bøtta med delfiner ville vært en klar høydare for meg som elsker delfiner. Må komme meg innover og sjekke ut havaristen altså :)

  SvarSlett
  Svar
  1. nei ikke sant, 80 kroner er for småpenger å regne for de fleste av oss, men to middager for noen som har det ugreit. :o)
   Ønskelista mi er kort også, men jeg fallt nesten for den valmuebøtta. Det var jo så fiiin! :p Men hallo, den var faktisk verdt en middag, så da lot jeg den stå...

   Slett