mandag 19. desember 2011

Luke 19 - Jeg fant, jeg fant!Ja jeg fant endelig noe jeg har lett etter!
Ikke at det er så uvanlig at jeg leter etter ting, det gjør jeg hver dag, særlig etter pengebok og nøkkelknippe. Og saks. Jeg har ørten sakser men må alltid lete!
Men i dag fant jeg noe jeg ikke har sett siden jeg kjøpte det for *mumlemumle* siden, da jeg gjorde julereint på loftet. Når jeg sier loftet så mener jeg altså 2.etg hvor soverommene er. Men det er så mye skråtak der at jeg kaller det loftet.
 
Hvor var jeg.... jo, jeg julevasket altså på loftet og stablet om noen esker for å få bedre plass på kottet, og der fant jeg en tapet eske uten noe fornuftig påskrift som kunne avsløre innholdet. Jeg ristet lett på den, og til min store spenning så skranglet det. Så jeg kastet meg over tapen med tenner og klør, og fikk åpnet den. Og der fant jeg dette:
og TA DA, der var min "nye"
hvite stearinlysekrone!
Blanke stener på snorer og uplettet hvit 
metal som jeg spent skrudde sammen
Alt annet fikk selvsagt nå vente mens jeg monterte den savnede herligheten med jublende fryd. Det skal ikke mye til for å glede meg generelt, men dette var jo stort! Tenk å finne den akkurat før jul da?!
Så jeg skrudde og hektet krystallsnorer, klartet småvimmel opp i gardintrappen for å henge den i taket, og se så vakker:
Nå mangler bare stearinlys og julelysmansjetter
ah, *bling bling*, jeg blir fjortisslykkelig!

Jeg fant noe annet også, sammen med trolldeigenglene mine: eizsjokolade fra i fjor, nam!
Den er bare bittelitt mizzfarget øverst, men når man har smattet seg forbi det ytterste laget så smaker de utmerket. Og siden de er så gamle så regner jeg med at kaloriene er nesten borte også, så jeg spiser et par til kaffen med god samvittighet!

Mister Nelson har jeg derimot ikke funnet siden jeg bar ut papir og esker til papirinnsamlerne tidligere... Bør jeg bli bekymret?

4 kommentarer:

 1. Så fin den lyskrona var Pinky :) Kommer til å lyse for liten og stor i det lille røde huset i julen :) Syns du bør sjekke om Mr Nelson er i huset før innsamlerne kommer og henter papir hos deg... Kanskje han henger i den nye lyskrona ;O)

  SvarSlett
 2. ja ikke sant, det blir rent vakker belysning over julemiddagen. Det er nesten så jeg må stivpynte meg! :o)

  Ja jeg lurer på om jeg må ut å grave i pappeskene for å se om Mister Nelson har prøvd seg på blindpassasjering igjen. Han har utferdstrang, den treskallen!

  SvarSlett
 3. Egentlig mest glad for at du overlevde gardintrappa.....redd for deg og trapper og høyder....skummelt...klem ;)Berit-Merete

  SvarSlett
 4. hehe, ja hvorfor tror du jeg var svimmel? Ren ANGST! :p

  SvarSlett