fredag 30. desember 2011

O'romjul med din glede!Skal det være et stykke juleostekake til kaffen?


Den ble minst like julete god som den ser ut til, med pepperkaker og kanel sammen med bixiten i bunnen, og pynta pepperkaker under jordgubbgeléen på toppen - så smakte den JUL!
Akkurat som ribba - deilig saftig kjøtt og sprø svor som knaste mellom tennene. 

Om nom nom, julemat er digg asså!


 Dyra fikk også sitt. Det vil si, Sofie fikk, Rasmus slapp hun ikke inn i stua på julaften. Det kunne jo være at han fikk noe som hun ville ha.
Søskenkjærlighet, asså...og en skikkelig romjulssjau for en liten hund
Julestrømpe for hunder...
En pipetyggeleke som gikk i biter etter første tygg, og mystiske godbiter. Og et gnagebein som så ut som en julete sukkerstang...

Og akkurat som juleribbe ble for mye for matmors mage, så var noe av disse tyggetingene ikke godt for en liten hundemage...


så det ble nyco på matmorMen siden ryggen også sa takk for seg etter unormalt mye bevegelse for å få det fint til jul, så var det i grunnen greit at det ikke var en energisk hund som maste om tur. Akk, den jula tar på, for både liten og stor...
Da er det godt å ligge sammen på sofaen og se på Mildred Pierce på NrK, og vente på et nytt år og at de i siste liten-innkjøpte juleblomstene skal blomstre.Amaryllisen har bristeferdige knopper, og til randen julepyntet potte. 


 

Sviblene like så, bristeferdige og julepyntet de å. 
Og det er en mini-meg nedi potta der, med et fårete engleglis... Neida.
 
 

 
Joda!

For i dag kom det julenyttårsgave fra Espania, pårfavår! 
Tre småjulepakker i en postpose, kan ikke annet enn å smile - jeg elsker jo pakker!


 


Et fint skjerf, jordgubbgodis, og ørebling! 
Det er det jula handler om - å !

Sant?Neida. Joda! Neida...

 

4 kommentarer:

 1. Ser ut som om både to og firbeinte har kost seg i det røde huset i romjula :) Akkurat slik skal det være, men nå syns jeg det snart er greit at hverdagen kommer tilbake med litt mer struktur på dagene og mat som får en til å føle seg litt mer vel :) Ha ei flott nyttårsfeiring Pinky :))

  SvarSlett
 2. jada, vi har kost oss og slappet av, og i alle fall én av oss har spist mye godt. ;o)
  Men ja, kroppen lengter etter hverdagsmat og mer aktivitet, den har fått nok av juleferien nå.
  Nytt år med nytt Roedekurs venter!
  Ha en fin nyttårsfeiring du også, Annemone! :o)

  SvarSlett
 3. Ja, det ble mye godt i jula, både for to og firbeinte. Og det brandt vell litt i halsen i perioder her også ja. Er litt godt når hverdagen kommer tilbake.
  Nå er vi jo langt uti januar, og jeg prøver å finne en varig sunn endring. En livsstilsendring som må til. Mine ekstra kilo kom nok ikke på bare i jula.
  Men det er ikke lett, men man må bare fortsette å jobbe med saken, så klarer jeg det nok til slutt!:))(hehe...man må leve i håpet:))

  Håper ryggen din har gått seg til igjen, og er snill med deg!

  Klæm:)

  SvarSlett
 4. Ja jeg kan ikke påstå annet enn at mine ekstra kilo ikke bare kommer fra denne og foregående juler. Jeg har jobbet hardt med helårskosing for å få dem på. Og her jobbes og håpes det aktivt for å få avfettet kroppen litt, det er evig prosjekt! :o)

  Og jo takk, både rygg og hund er fit for fight igjen.
  Klem :o)

  SvarSlett