tirsdag 28. desember 2010

Oh, romjul med min glæde!

Jeg kunne sagt at jeg befinner meg i en tilstand av varm og glitrende CocaCola-julekosetilstand, men det vil ikke stemme helt. Skal ikke benekte fakta; jeg feirer jul alene menneske i huset.
Så vidt jeg vet da...
Det ryktes at det også bor en gammel dame her som ikke vil gi slipp på huset sitt, og livet. Tenker hun kjeder den beinete rævva si til DØDE sammen med meg! *moahaha*
Vel, skal ikke le for høyt, kanskje det er hun som har sørget for at jeg har brukket beinet to ganger, for sin egen underholdnings skyld, liksom.. Da spøker hun i så fall i gangen, kjerringhælvete!

*sniff sniff sniffeti sniff*
Anystreet, dette skulle handle om Jul med min Glæde, ikke om min spøkelsespsykose. Skulle tro jeg var desp etter selskap, men så ille er det langt i fra å feire jul alene. Jeg er jo i godt selskap, og vi hadde en trivelig julaften med god mat og pakker og lek, og litt krangling, som seg hør og bør i en familie.
erdenmin? erdenmin? erdenmin?

Sofie hadde stor glede av å sniffe seg fram til sine julegaver.

Og aldri har vel en tørket svinelabb vært mer velkommen - hun sleiket på den en evighet!
Og for ikke å snakke om den velduftende (stinkende) pakken hun og Rasmus fikk fra engelen i B - en pose tørrfisk. Himmelsk! (helvete! Godt man har kongerøkelse..)
om nom nom, svinelabb!
intens gnaging og flerring...

Men her avsluttet liksom julaften seg. (neida)
For hvis du lurer på hvor katten ble av i dette trivelige bildet, så kan jeg fortelle deg det at han RØMTE fra en forvent og sjalu lillesøster! For da prinsessens gaver var åpnet så fant jeg fram kattens pent innpakkede julemus og godbiter. Og frøken buskdjevel gikk i FISTEL! Hun skulle da ha ALT, katten var en frekkas som tok HENNES ting, ass'!!!!

Etter en tresekunders trefning bestående av snerr og BJEFF, daskende pusepoter og små kattepelsdusker som dalte stille ned i skjul, så forsvant den fredselskende herr Rasmus Monsen ut døren og ble borte i den kalde julenatten. Og Sofie ble kastet i fengsel for sitt bølleri, og satt der og gråt stille i en halvtime, mens matmor roet nervene med en juleøl fra Aas Bryggeriet. (hvis jeg nevner og avbilder Aas mange nok ganger, så blir jeg kanskje sponset - kryss fingrene)

Her velger man å feire jul alene i freden og roden i sitt eget hjem, men Familiedrama ble det, okke som!

Men katten fikk sine ting på loftet, som er hans og helt hundefritt. Og der holder han matmor våken med å jakte på sine glitrende julemus under sengteppet...

Så helligdagene har gått i videre fred og kos og god mat. Og "Breaking Bad".
og nissen har nisset

sviblene har svibletOg katten har presentert en julenøtt; sølete potespor!
WTF, liksom, det er jo snø all over der ute!?

4 kommentarer:

 1. Nissene har nisset hehehehehe!
  God romjul (som snart e over) tel deg du herlige medblogger!!!!!!!! OG ikje minst: GODT NYTTÅR!!!!!!
  *og for Guds skyld (og min) fortsett å blogg også i 2011, e ÆLSKA bloggen din!!!!!* Bjynn å legg igjen bloggadr din der du kan - den e bære herlig og mange træng å læs den! Førr tænk!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, søte Kari-Ann, jeg kommer nok til å fortsette om ikke hver dag. Når jeg ikke får så mye besøk her langt borte fra alle, så er det jo fint å kunne invitere folk hjem i stua via bloggen. Og da kan jeg jo pynte på sannheten om hvor korschli jeg har det og slipper å bli lei av gjestene! ;p

  Men jeg er jo bare en av en milliard blogger, og orker ikke reklamere for pjattet mitt mer enn tilfeldigheten vil, jeg skriver jo mest for min egen underholdning. For som en annen blogger sier - her lærer man ikke noe! :o)

  SvarSlett
 3. Fantastisk søt hund du har der! Mye morsomt innhold her, så fortsett med bloggen, jo flere innlegg jo fler besøkende, folk vil vite om deg og ditt! :)

  SvarSlett
 4. Åh, så hyggelig, takker så mye! :o)

  SvarSlett